BIOKERUUASTIA

BIOKERUUASTIA

Kierrätä helposti ja tyylikkäästi ilman hajuja

BioProffa Biokeruuastia helpottaa biojätteen lajittelua ja kierrätystä kotikeittiössä: tyylikkään designinsa ja kompaktin 5 L kokonsa ansiosta se sopii vaikka tiskipöydälle, ja kannen aktiivihiilisuodattimet pitävät hajut tehokkaasti loitolla. Sekajätteeseen heitetty biojäte päätyy jätteenpolttolaitoksiin, kun se erikseen kerättynä olisi kompostoinnin avulla hyödynnettävissä mullaksi, ravinteiksi tai maanparannusaineeksi. Haluamme nyt kertaheitolla tehdä biojätekierrätyksen helpommaksi ja osaltamme edistää toimivaa kiertotaloutta tyylikkäällä ja kestävällä BioProffa Biokeruuastialla.

Tyylikäs ratkaisu tukee trendikästä ja tarpeellista biojätekeräystä

BioProffa Biokeruuastia toimii niin ahkeran kokkaajan kierrätysseuralaisena kuin kodeissa, joissa bioroskis täyttyy hitaammin. Biokeruuastia on erinomainen myös mökille, veneeseen ja puutarhajuhliin! Biokeruuastiasta jätteet voi viedä kerralla kompostiin, biojätekeräykseen tai tyhjentää bokashikompostoriin, joka muuttaa ne nopeasti ravinteikkaaksi esikompostointimateriaaliksi ja nestemäiseksi lannoitteeksi. Kannen aktiivihiilisuodattimet estävät hajujen muodostumista ja tiivis kansi pitää banaanikärpäset loitolla. Kuorijäte kuten suodatinpussitkin häviävät näkyvistä käden käänteessä. Tyylikäs muotoilu värivaihtoehtoineen miellyttää silmää.

Tyhjennä helposti ja ympäristöystävällisesti

BioProffa Biokeruuastiaan voi kerätä jätteet sellaisenaan ja kantaa sen sangasta tyhjennettäväksi biojätekeräykseen. Astian sisällä voi halutessaan käyttää myös biojätteen kierrätykseen sopivaa paperi- tai biomuovipussia. Metallinen astia on helppo pestä lämpimällä vedellä aina tarvittaessa (ei astianpesukoneeseen). Värilliset keruuastiat ovat maalattua metallia. Huolehdi maalipinnan eheydestä kohtelemalla astiaa hellävaraisesti, jotta maalipintaa säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään. Myös kestävät aktiivihiilisuodattimet voidaan puhdistaa kerran pari ennen uusiin vaihtamista. Vaihda suodattimet uusiin noin 4-6 kk välein. Suodattimia myydään kolmen setin paketeissa jälleenmyyjiltämme sekä nettikaupastamme.

BioProffa Biokeruuastioita on saatavilla monen värisenä. Joka keittiöön löytyy varmasti omansa!

 

mikä tämä biokeruuastia on?

AKTIIVIHIILISUODATIN

Hidastaa mätänemisen ja estää hajujen leviämisen

metalli

Saa pestä

TYYLIKÄS

Ei tarvi piilottaa. Voi jopa näyttää maailmalle.

tiivis kansi

Jätteet ei lähde karkuun, kärpäset ei pääse sisään

BIOKERUUASTIA 5L ORIGINAL

LUMI

HELMI

ROSTERI

MÖRKÖ

SINI

KAISLA

MINTTU

SAMMAL

MARJA

BIOKERUUASTIA 4L MINI

VIINI

PINKKI

LUMI

MINTTU

MÖRKÖ

BIOKERUUASTIA 3,8L BAMBU

HARMAA

HIILEN MUSTA

LUONNON VALKOINEN