Search
Close this search box.

APUVÄLINEET

Mullan Luontiin. Maaperän hoitoon. Kasteluun. Sumutukseen.

MENU

Lehtikompostori
LEHTO

Multaseula
MURU

Ilmastointitalikko
FURCA

Kastelupussi
70L

Tihkuruukut

USVA 0,75 L

SUMU 1L

Sumutin 3L

Lehtikompostori LEHTO

Lehdet Talteen!

Previous slide
Next slide

“Vaikka syksyn pimenevät päivät painavat mieltä, pidä lehtesi kasassa” -BioProffa

Monet odottavat kesän loppua innolla päästessään haravoimaan lehtiä!

Lehdet tekevät ahkerasti töitä fotosynteesin parissa suurimman osan vuodesta.. vain putoakseen syksyllä värikkäällä tavalla. Kompostoitsijat ja puutarhurit voivat kuitenkin iloita, sillä puun lehdet ovat arvokas resurssi – hiililuuranko täynnä hivenaineita ja hyvää! Ne on syytä kerätä talteen, sillä lehdillä on tapana lähteä omiin matkoihinsa – naapurin puolelle. Lehtikompostori tarjoaa väliaikaisen lepopaikan maahan tippuneille lehdille. Lehdet ottavat rennosti kun sienirihmastot ja mikrobit nauttivat elämästä ja suunnittelevat uusia seikkailujaan uudelleen syntyvälle maaperälle.


.

Kompostoi lehdet ja ruohonleikkuujäte kätevästi ja siististi BioProffa Lehtikompostorissa. Lehtikompostori Lehto mahdollistaa helpon kompostoinnin ja ravinteikkaan lopputuloksen. Lehtikompostori on helppo kasata ja myös helppo siirtää tarvittaessa. Paketin mukana olevien kiinnikkeiden avulla kompostorin halkaisijan voi säätää puolesta metristä aina metriin asti (200 – 800 L). Seinämien pienet reiät parantavat kompostorin toimivuutta ja ilmanvaihtoa hyvän kompostimullan kehittymiseksi.

Tee Multaa. Syntyvää multaa voi käyttää maanparannukseen, maanpinnan katteena ja uutena kasvualustana. Kompostimullassa on vain yksi vika – se loppuu aina kesken!

Kokoamisohjeet 

 • Avaa paketti ja rullalla oleva kompostorin kehikko.
 • Liitä reunat osittain päällekkäin.
 • Jätä ensimmäinen reikärivi vapaaksi. Näin kompostorista tulee tukevampi.
 • Aseta kiinnike kahden päälikkäisen reiän läpi ja käännä kiinnikettä lukitaksesi sen. Aseta loput kiinnikkeet peräkkäin.
 • Kompostorin tilavuutta voi säätää tarpeen mukaan
 • Aseta tukipilarit ylläpitämään kompostorin muotoa
 • Kompostori on valmis käytettäväksi

Kasvipenkki & Kohopenkin Muotti: 

Lehtikompostori toimiii hyvin myös kohopenkin muottina, esim. kesäkurpitsapenkkinä. Kevällä voit kuoria kompostorikehikon irti kompostimassasta, luoden hienon kasassa pysyvän, pyöreän kohopenkin. Voit istuttaa suoraan multaantuneeseen lehtimassakakkuun — Jos lehtimassa ei ole täysin maatunutaa, voi lisää kerroksen multaa päälle esim. Bokashi Multatehtaasta. Voit lisätä vielä 10L Tihkuruukku keskelle hoitamaan kastelutarpeet, ja lampaanvillaa katteksi. Kompostoiva lehtimassa mullan alla tuottaa lämpöä, mahdollistaen ravinteikkaan kasvualustan, runsaan ja maukkaan sadon, ja aikaisemman istutuksen. Kompostoiva lehtimassa lämmönlähteennä, Tihkuruukku vesireservinä,  bokashimulta kerros päällä ravinteenlähteennä, ja lampaan villaa kauniina suojana, ja Voila! Ja kasvit viellä saavat näköalan ja pääsevät loistamaan kummun päällä!

Nyt kun Lehto on vapautunut uusiin hommiin, ei muuta kuin lehtikompostori pystyyn uuteen lokaatioon! Vaikka Lehtikompostori on parhaassa iskussa syksyisin, kasvukauden aikana se voi olla koti rikkaruohoille ja muille vihreille (N, typpi-pitoisille) puutarhajätteille. Eli valitse Lehdolle uusi hengauspaikka, täytä kasvukauden aikana puutarha ”jätteillä” (eli ravinne pitoisilla resursseilla), ja syksyn saapuessa täytä Lehto vielä lehdillä. 

Suosittelemme BioProffan EM-mikrobiliuoksen lisäämistä kompostiin. EM-mikrobit ohjaavat ja edistävät kompostointiprosessia. Kompostia ei tarvitse juurikaan käännellä. Kasviainekset eivät mätäne eivätkä muutu metaaniksi. Voit lisätä kourallisen kivijauhoa ja biohiiltä silloin tällöin. Kivijauho lisää hivenaineita kompostimassaan ja biohiili parantaa maaperän rakennetta, kosteudenpitokykyä sekä saa aikana pitkäaikaisen lannoitevaikutuksen. Näin saamme kestävän, biologisesti aktiivisen maaperän  seuraavalle kasvukaudelle suhteellisen vaivattomalla tavalla.

LEHTIKOMPOSTORI LEHTO OHJEET (FIN SWE ENG EE) PDF

1 x Kompostori / Composter / Komposter / Komposter

6 x Tukitanko / Support Pole / Stödstång / Tugivarda

10 x Kiinnike / Fastener / Fäste / Klamber

1 x Ohjeet / Instructions / Instruktioner / Juhised

Leaves not included.

EAN

Tuote No.

Nimi

Tuote Paino (kg)

Tuote Pituus (cm)

Tuote Leveys (cm)

Tuote Korkeus (cm)

Pakkaus Paino  (kg)

Pakkaus Pituus (cm)

Pakkaus Leveys (cm)

Pakkaus Korkeus (cm)

6430034336747

99835

Lehtikompostori LEHTO, säädettävä 200 – 800 L

2.96

335

0.1

90

3.38

93.5

12

12

Koko / Size / Storlek / Suurus : 335 cm x 90 cm (purettu)

Tilavuus / Volume / Volym / Maht : 200 – 800 L

Materiaali / Material / Material / Mater : HDPD

Väri / Color / Färg / Värv : Musta / Black / Svart / Must

 

 

99835 LEHTIKOMPOSTORI LEHTO ESITE

 

Multaseula MURU

SEULO HIENOA MULTAA KOMPOSTIMULLASTA. HIENOSTI.

Previous slide
Next slide

“Seulominen voi usein riistäytyä käsistä, sillä se on yllättävän viihtyisää puuhaa” – BioProffa

Multaseula Muru tarjoaa viihtyisää seuraa erityisesti kasviharrastajille, jotka tekevät kompostimultaa ja/tai bokashoivat. Itävät siemenet, pienet taimet sekä monet huonekasvit pitävät hienojakoisemmasta mullasta ilman kiviä ja isompia kokkareita. Komposti- ja Bokashimulta sisältääkin usein isompia palasia. Seulan avulla saat seulottua nämä isommat kokkareet pois helposti.

Seulominen voi usein riistäytyä käsistä, sillä se on yllättävän viihtyisää puuhaa. Saatat löytää itsesi seulomassa kokkareita kissanhiekasta, tai istumassa lasten hiekkalaatikossa puhdistamassa hiekkaa.

 • Täytä seula ja heiluta seulaa.
 • Seulonnan aikana suosittelemme käyttämään käsineitä.

EAN

Product No.

Name

Product Weight (kg)

Product Length (cm)

Product Width (cm)

Product Height (cm)

Package Weight (kg)

Package Length (cm)

Package Width (cm)

Package Height (cm)

EAN

Tuote No.

Nimi

Tuote Paino (kg)

Tuote Pituus (cm)

Tuote Leveys (cm)

Tuote Korkeus (cm)

Pakkaus Paino  (kg)

Pakkaus Pituus (cm)

Pakkaus Leveys (cm)

Pakkaus Korkeus (cm)

6430034336716

71355

BioProffa Multaseula Muru

0.64

31.3

31.3

7.2

0.65

31.3

31.3

7.2

Halkaisija (cm)

31.3 

Reikien Koko (mm)

10 x 10

Materiaali 

Galvanoitu Teräs

Ilmastointitalikko FURCA

NURMIKON HOITOON

Previous slide
Next slide

Nurmikon ilmaaminen kätevästi Bioproffa Furca Ilmastointitalikon avulla! Furca helpottaa nurmikon veden, ravinteiden ja hapen saantia.

Onko nurmikkosi tiivis ja näivettynyt eikä kasva kunnolla? Onko se sammaloitunut, keltainen ja kituva tupsukko? Vai onko se aika hyvässä kunnossa mutta naapurin on hieman paremmassa kunnossa? Otetaan johtoasema ilmastoimalla nurmikko. 

Maan tiivistyminen on monen nurmikon ongelma, erityisesti keväällä ja savipitoisilla mailla (eli Suomessa). Alhainen pH ei ole ainoa ongelma, ja kalkki ei ole ainoa ratkaisu. Nurmikon ilmaaminen helpottaa nurmikon veden, ravinteiden ja hapen saantia, ja siten edistää kasvua ja vähentää sammaloitumista. Nurmikon hoito edellyttää nurmikon säännöllistä ilmausta, ja se tapahtuu kätevästi BioProffa Furca Ilmastointitalikon avulla.

Nurmikko
 • Polkaise ilmastointitalikon sylinterit maahan, jolloin multapötkylät irtoavat maasta ja nurmikko saa happea, ravinteita ja vettä juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan, juuristoon. 
 • Levitä nurmikon hoitoaineet nurmikon pinnalle ja haravoi ne muodostuneisiin reikiin. Me suosittelemme seuraavia hoitoaineita mikäli tavoitteena on kaunis ja kestävä nurmikko:
  • Biohiiltä pitkittämään nurmikon ilmastoinnin vaikutusta. Biohiili on lähes ikuista ja se huolehtii, että ilmastoinnin positiivinen vaikutus on mahdollisimman pitkäaikaista. Lisätty biohiili tekee maan rakenteesta entistä kestävämmän ja huokoisemman, pidättää ravinteita, toimii mikrobihotellina ja tasapainottaa maan pH:ta. Suosittelemme BioProffan lannoitettua biohiiltä – se on rikastettu EM-mikrobeilla ja monilla tärkeillä hivenaineilla nurmikon hyvinvoinnin parantamiseksi. 
  • ZeoBas kivijauhetta– substraatti (koti) mikrobeille ja hitaasti vapautuva mineraaliravinne etenkin hivenaineiden ja magnesiumin lähteeksi; suosittelemme kivijauhon käyttöä myös kylvön yhteydessä.
  • Lannoitetta ja kalkkia tarvittaessa. Huomioi että nurmikon ravinteenenotto lisääntyy ilmastoinnin ja mikrobiaktiivisuuden seurauksena; se voi paljastaa että kalkin ja lannoitteen tarve on pienempi kuin alun perin uskottiin. Oikea ongelma ei välttämättä ole ravinteiden puute, vaan maaperän biologinen ja fyysinen tila mikä vaikeuttaa kasvin ravinteiden saannin. 
 • Kastele hyvin.
 • Ei sovellu sepelipohjaisen nurmikon hoitamiseen, jos multapinta on ohut.
Muut Käytöt Ilmastointitalikon muita käyttökohteita ovat savipitoisten kasvimaiden käsittely sekä pienten sipulien ja taimien istutus.

EAN

Product No.

Name

Product Weight (kg)

Product Length (cm)

Product Width (cm)

Product Height (cm)

Package Weight (kg)

Package Length (cm)

Package Width (cm)

Package Height (cm)

EAN

Tuote No.

Nimi

Tuote Paino (kg)

Tuote Pituus (cm)

Tuote Leveys (cm)

Tuote Korkeus (cm)

Pakkaus Paino  (kg)

Pakkaus Pituus (cm)

Pakkaus Leveys (cm)

Pakkaus Korkeus (cm)

6430034335696

71352

BioProffa Nurmikon Ilmastointitalikko Furca, keltavihreä

1.23

4.2

24.5

97

1.25

99.5

27.5

6.2

Kastelupussi 70 L

Hidas tihkukastelujärjestelmä puille ja pensaille.

Previous slide
Next slide

Vetoketjullinen tihkuva 70L kastelupussi puiden ja muiden puutarhakasvien hallittuun kasteluun –  vesi menee sinne minne sen on tarkoituskin!

Käyttökohteet: 

Tyypillisesti kastelupusseja käytetään vastaistutetun puun taimen tai pensaan ympärillä. Kastelupussi toimii myös erinomaisesti  pensaiden vieressä, vadelmarivistön välissä, erittäin kuivan maan kostuttajana jne. Käyttökohteita on monia. 

 

Ohjeet:

 1. Aseta kastelupussi rungon tai tukevan tukikepin ympärille vetoketjukahva ulospäin.
 2. Pussin reunassa on vetoketju, jolla sen voi kiinnittää kuin takin rungon ympärille. Vetoketjun avulla useamman pussin voi yhdistää toisiinsa suuremmaksi renkaaksi tai kytkeä jonoksi.
 3. Pussi täytetään vedellä yläosan aukosta; pussin suusta on helppo lisätä nestemäiset lannoitteet ja vahvistavat EM mikrobiuutteet suoraan kasteluveteen.
 1. Nosta pussia täytön aikana välillä mustista hihnoista, jotta se pysyy pystyssä ja keskellä tilavuuden maksimoimiseksi.
 2. Lopeta täyttö, kun vesi saavuttaa täyttöaukon yläreunan. Tämä on noin 70 litraa vettä.
 3. Kastelupussi vapauttaa vettä hitaasti 6-8 tunnin aikana.
 4. Täytä tarvittaessa uudelleen

 

Huolto:

 Kastelupussin PVC materiaali kestää naarmuja, sekä Suomen pakkasta ja hellettä. Ajan myötä ja toistuvan käytön jälkeen pienet vuotoreiät voivat tukkeutua. Huuhtele pussin pohja hetkeksi juoksevalla vedellä ja poista mahdollinen lika jos näin käy.


Käyttökohteet: 

Tyypillisesti kastelupusseja käytetään vastaistutetun puun taimen tai pensaan ympärillä. Kastelupussi toimii myös erinomaisesti rinteissä, pensaiden vieressä, vadelmarivistön välissä, erittäin kuivan maan kostuttajana jne. Käyttökohteita on monia. 

 

Ohjeet:

 1. Aseta kastelupussi rungon tai tukevan tukikepin ympärille vetoketjukahva ulospäin.
 2. Pussin reunassa on vetoketju, jolla sen voi kiinnittää kuin takin rungon ympärille. Vetoketjun avulla useamman pussin voi yhdistää toisiinsa suuremmaksi renkaaksi tai kytkeä jonoksi.
 3. Pussi täytetään vedellä yläosan aukosta; pussin suusta on helppo lisätä nestemäiset lannoitteet ja vahvistavat EM mikrobiuutteet suoraan kasteluveteen.
 4. Nosta pussia täytön aikana välillä mustista hihnoista, jotta se pysyy pystyssä ja keskellä tilavuuden maksimoimiseksi.
 5. Lopeta täyttö, kun vesi saavuttaa täyttöaukon yläreunan. Tämä on noin 70 litraa vettä.
 6. Kastelupussi vapauttaa vettä hitaasti 6-8 tunnin aikana.
 7. Täytä tarvittaessa uudelleen

 

Huolto:

Kastelupussin PVC materiaali kestää naarmuja, sekä Suomen pakkasta ja hellettä. Ajan myötä ja toistuvan käytön jälkeen pienet vuotoreiät voivat tukkeutua. Huuhtele pussin pohja hetkeksi juoksevalla vedellä ja poista mahdollinen lika jos näin käy.

EAN

Product No.

Name

Product Weight (kg)

Product Length (cm)

Product Width (cm)

Product Height (cm)

Package Weight (kg)

Package Length (cm)

Package Width (cm)

Package Height (cm)

EAN

Tuote No.

Nimi

Tuote Paino (kg)

Tuote Pituus (cm)

Tuote Leveys (cm)

Tuote Korkeus (cm)

Pakkaus Paino  (kg)

Pakkaus Pituus (cm)

Pakkaus Leveys (cm)

Pakkaus Korkeus (cm)

6430034336075

99862

BioProffa Kastelupussi 70 L, vihreä. 

0.675

n. 40 cm

n. 40 cm

88

0.68

31

25

1

SUMUTTIMET

LADATTAVAT, KÄTEVÄT SUMUTTIMET.

Bioproffan ladattavilla sumuttimilla siementen, taimien, lehtien ja ilman kostutus käy näppärästi ja ranteita rasittamatta. Sumuttimet Usva, Sumu sekä isompi Sumutin levittävät hienojakoista sumua, johon voimme lisätä BioProffan mikrobituotteita kasvien elinvoiman lisäämiseksi. Sumuttimet sopii erinomaisesti talvella aloitettavan taimikasvatuksen kasteluun. Mikrosumu käsittelee viljelyksiä hellävaraisesti eikä siementen itäminen häiriinny.

USVA 0,75 L

MODERNI. LADATTAVA. (TOSI) HIENOSUMUTIN.

Previous slide
Next slide

Erittäin hienoa sumua vaivattomasti ranteita väsyttämättä

Muoto ja funktio kohtaavat USB-ladattavalla BioProffa hienosumutin Usvassa. Usva ei ole pelkästään esteettisesti miellyttävä modernilla muotoilullaan, vaan Usva on avulias ja kätevä. Usvan kauneus toteutuu sen toiminnassa, sillä Usva ei ole rasittava ranteille, ja on luotettava seuralainen elämän tärkeissä hetkissä – esim. kasvien hoidossa ja hiusten muotoilussa. 

Usva luo todella (jopa 50 mikronia) hienoa, pehmeää sumua (ilman vuotoja ja pisarajälkiä). Täyteen ladattu USVA jaksaa sumuttaa 4 tuntia, yhdellä napsautuksella – sen voi jopa jättää sumuttamaan itsestään (älä käytä, jos vesisäiliö on tyhjä). Vaikka USVA on suunniteltu ensisijaisesti taimitarhurin itävien kasvien hoitoon, hienojakoinen sumu mahdollistaa monipuolisen käytön:

 

KASVIT

 • Esikasvatus: Usva sopii talvella aloitettavan taimikasvatuksen kasteluun. Mikrosumu käsittelee viljelyksiä hellävaraisesti eikä siementen itäminen häiriinny. 
 • Kosteutta kaipaavat kasvit: Trooppisia kasveja voi hemmotella silloin tällöin vesisumulla ettei  tulisi kotia ikävä.  
 • Kasvien hoito: Mikrobilioukset ja puutarhanhoitotuotteet suihkuavat usvamaisesti, helposti ja vaivattomasti. 

 

KOTI

 • Kodin vessan, suihkun, keittiön, ja pöytäpintojen puhdistukseen 
 • Ikkunoiden ja auton pesuun
 • Silitykseen ja pyykin käsittelyyn
 • Ilman, joogamaton, vaatteiden, ja liinavaatteiden raikastamiseen (esim. eteerisillä öljyillä). 
 • Probioottisten pesuaineiden sumutukseen, esim. kellareiden pintojen ruiskuttamiseen homeiden kasvun ehkäisemiseksi 

 

MUUT

 • Löydä itsesi usvasta. Usvasta on hyötyä hiusten hoitoon ja muotoiluun, kasvoveden sumuttamiseen,  helpotuksena helteeseen, tai muuten vaan tylsyyden torjumiseen.  • Lataa USB-kaapelin avulla. 2000 mAh akku tarjoaa 4 tuntia käyttöaika täyteen ladattuna. 
 • Täytä pullo ja suihkuta. Painalluksella saat hienoa sumua. Painalluksella sumu sammuu. 
 • Älä suihkuta säiliön ollessa tyhjä. 
 • Suositellaan käsinpesu. 
 • Jos käytät tiivisteitä, juoksuta puhdasta vettä sumuttimen läpi käytön jälkeen. 
 • Sumutin ei sovellu liuottimille tai voimakkaasti syövyttäville nesteille.

Sumutin

1

USB-kaapeli

1

Ohjeet

1

6430034336532

99846

Hienosumutin USVA 0,75 L

 

FIN

FIN

ENG

ENG

SWE

SWE

Väri

Valkoinen

Color

White

Färg 

Vit

Halkaisija

8,2 cm

Diameter

8,2 cm

Diameter

8,2 cm

Korkeus

29 cm

Height

29 cm

Höjd 

29 cm

Tilavuus

0,75 L

Volume

0,75 L

Volym

0,75 L

Pisarakoko

50 µm (mikronia)

Droplet Size

50 µm (mikrons)

Droppstorlek

50 µm (mikroner)

Paino

350 g

Weight

350 g

Vikt

350 g

Materiaali

Säiliö: HDPE (BPA-vapaa) Sumuitinpää: ABS ( RoHS-sertifioitu) 

Material

Bottle: HDPE (BPA free)  

Sprayhead: ABS (RoHS – certified) 

Material

Flaska: HDPE (BPA-fri)  

Spruthuvud: ABS (RoHS-certifierad) 

Akku

2000 mAh 3.7V, CE-serifioitu, MSDS hyväksytty

Battery 

2000 mAh 3.7V, CE-certified, MSDS approved

Batteri

2000 mAh 3.7V, CE-certifierad, MSDS-godkänd

Akkukesto

N. 4 tuntia.

Battery Life

Approx. 4 hours

Batteritid

Cirka 4 timmar

Toimintatapa

Hienovesipumppaus

Working Method

Micro Water Pump

Arbetsmetod

Mikro vattenpump

Pakkauskoko

89 mm x 89 mm x 290 mm

Package Size

89 mm x 89 mm x 290 mm

förpackningsstorlek 

89 mm x 89 mm x 290 mm

SUMU 1L

Säädettävä, sähköinen suihkupullo. Homma Hoituu.

Previous slide
Next slide

Erittäin hienoa sumua vaivattomasti ranteita väsyttämättä

BioProffa SUMU on kätevä ja tyylikäs elektroninen hienosummutin. Sumun kauneus toteutuu sen monipuolisessa toiminnassa, sillä Sumu ei ole rasittava (ranteille), ja on luotettava seuralainen elämän tärkeissä hetkissä – esim. kasvien hoidossa ja hiusten muotoilussa. 

Sumun suutinta voi säätää tarpeen mukaan 80-120 mikronin välillä. Sumu suihkuttaa vettä automaattisesti napin painalluksella (ilman vuotoja ja pisarajälkiä) joko hienona sumuna (esim. taimille) tai suorana suihkuna (esim. puhdistukseen). Täyteen ladattu Sumu  jaksaa sumuttaa 4 tuntia yhdellä napsautuksella – sen voi jopa jättää sumuttamaan itsestään. Ergonominen kahva, suoraviivainen virtapainike, ja täyttömäärän ilmaisin tekevät käytöstä helppoa.

Vaikka Sumu on suunniteltu ensisijaisesti kasvien hoitoon, säädettävä sumutin mahdollistaa monipuolisen käytön: 

KASVIT

 • Esikasvatus: Sumu sopii talvella aloitettavan taimikasvatuksen kasteluun. Mikrosumu käsittelee viljelyksiä hellävaraisesti eikä siementen itäminen häiriinny. 
 • Kosteutta Kaipaavat kasvit: Trooppisia kasveja voi hemmoitella silloin tällöin ettei vaan tulis kotia ikävä.  
 • Kasvien Hoito: Mikrobilioukset ja puutarhanhoitotuotteet suihkuavat helposti ja vaivattomasti. 

KOTI

 • Kodin vessan, suihkun, keittiön, ja pöytäpintojen puhdistukseen 
 • Ikkunoiden ja auton pesuun
 • Silitykseen ja pyykin käsittelyyn
 • Ilman, joogamaton, vaatteiden, ja liinavaatteiden raikastamiseen (esim. eteerisillä öljyillä).. 
 • Probioottisten pesuaineiden sumutukseen, esim. kellareiden pintojen ruiskuttamiseen homeiden kasvun ehkäisemiseksi 

MUUT

 • Sumuta itseäsi. Kauneudenhoidon nimessä. Sumusta on hyötyä hiusten hoitoon ja muotoiluun, kasvoveden sumuttamiseen, helpotuksena helteeseen, tai sitten muuten vaan tylsyyden torjumiseen. 
 • Lataa USB-kaapelin avulla. 2000 mAh akku tarjoaa 4 tuntia käyttöaika täyteen ladattuna. 
 • Täytä pullo ja suihkuta. Painalluksella saat sumua. Painalluksella sumu sammuu. 
 • Säädettävä suutin – voit säätää suihkua pehmeästä sumusta pitkälle lentävään suihkuun.
 • Älä suihkuta säiliön ollessa tyhjä. 
 • Suositellaan käsinpesu. 
 • Jos käytät tiivisteitä, juoksuta puhdasta vettä sumuttimen läpi käytön jälkeen. 
 • Sumutin ei sovellu liuottimille tai voimakkaasti syövyttäville nesteille.

Sumutin

1

USB-kaapeli

1

Ohjeet

1

6430034336549

99847

Hienosumutin Sumu 1 L

 

 

FIN

FIN

ENG

ENG

SWE

SWE

Väri

Valkoinen

Color

White

Färg 

Vit

Halkaisija

11.5 cm

Diameter

11.5 cm

Diameter

11.5 cm

Leveys

13.5 cm

Width

13.5 cm

Bredd

13.5 cm

Korkeus

26.5 cm

Height

26.5 cm

Höjd 

26.5 cm

Tilavuus

1 L

Volume

1 L

Volym

1 L

Pisarakoko

80 – 120 µm (mikronia)

Droplet Size

80 – 120 µm (mikrons)

Droppstorlek

80 – 120 µm (mikroner)

Sumutuskuviot

Laaja sekä suora sumutussuihke

Fogging patterns

Wide and direct spray

Fogging-mönster

Bred och direkt spray

Paino

360 g

Weight

360g

Vikt

360g

Materiaali

Sumutinpää ABS-muovia, säiliö HDPD-muovia (ftalaattivapaa)

Material

ABS Handle and HDPE Bottle (Phthalate Free)

Material

ABS-handtag och HDPE-flaska (ftalatfri)

Akku

2000 mAh 3.7V, CE-serifioitu, MSDS hyväksytty

Battery 

2000 mAh 3.7V, CE-certified, MSDS approved

Batteri

2000 mAh 3.7V, CE-certifierad, MSDS-godkänd

Akun kesto

N. 4 tuntia.

Battery Life

Approx. 4 hours

Batteritid

Cirka 4 timmar

Laturi

Mikro-USB 

Charger

Micro USB

Laddare

Mikro-USB

Toimintatapa

Hienovesipumppaus

Working Method

Fine-water pump

Arbetsmetod

Mikro vattenpump

Pakkauskoko

135 mm x 147 mm x 154 mm

Package Size

135 mm x 147 mm x 154 mm

Förpackningsstorlek 

135 mm x 147 mm x 154 mm

SUMUTIN 3L

LADATTAVA. TAIVUTETTAVA SUIHKUPUTKI. SÄÄDETTÄVÄ SUIHKUPÄÄ.

Previous slide
Next slide

Ladattava BioProffa Sumutin kääntyvällä, säädettävällä suihkupäällä!

Tällä sumuttimella on ilo sumutella, sekä sisällä, että puutarhassa! 

Taivutettava suihkupää, säädettävä suihkuviuhkan leveys sekä säädettävä suihkuteho tekevät tästä sumuttimesta erityisen toimivan ja monipuolisen. Saat nestemäiset pesu- ja hoitoaineet pehmeänä sumuna tai kovana suihkuna sinne minne niitä normaalisti olisi hankala saada. Tavoitat kirvat lehtien alapinnoilta vaivattomasti, kastelet itävät kasvit hellästi.

Laitteen muotoiltu ergonominen kantokahva helpottaa työskentelyä, sillä painopiste on optimaalinen. Yhdellä latauksella voi sumuttaa jopa 6 tuntia – ei pumppaamista, ei sormella painamista, ei ranteen väsymystä, ei pullon avaamista veden lisäämistä varten (nestesäiliössä on aukko veden täyttöä varten). Erittäin hienoa sumua vaivattomasti ranteita väsyttämättä!

 • Lataa USB-kaapelin avulla. 
 • Täytä säiliö ja suihkuta. 
 • Tuplapainalluksella säädät suihkun voimakkuutta. 
 • Suihkupäätä taivuttelemalla saat ohjattua suihkun haluamaasi kohteeseen. 
 • Suihkupäätä kiertämällä säätelet suihkun leveyttä.
 • Älä suihkuta säiliön ollessa tyhjä.

 

Huolto

Suositellaan käsinpesua. Juoksuta puhdasta vettä sumuttimen läpi käytön jälkeen. Sumutin ei sovellu liuottimille tai voimakkaasti syövyttäville nesteille.

Sisältö

Includes

Innehåll

 

Sumutin

Spray Bottle

Sprayflaska

1

USB-kaapeli

USB Cable

USB-kabel

1

Ohjeet

Instructions

Instruktioner

1

6430034336020

99845

 SUMUTIN 3 L 

 

FIN

FIN

ENG

ENG

SWE

SWE

Väri

Tumman Turkoosi

Color

Dark Turquoise

Färg 

Mörk turkos

Leveys

17.7 cm 

Width

17.7 cm 

Bredd

17.7 cm 

Halkaisija

17 cm

Diameter

17 cm

Diameter

17 cm

Korkeus

33 cm

Height

33 cm

Höjd 

33 cm

Tilavuus

3 L

Volume

3 L

Volym

3 L

Paino

600 g

Weight

600 g

Vikt

600 g

Materiaali

PE + ABS

Material

PE + ABS

Material

PE + ABS

Akku

3.7V 2AH

Battery 

3.7V 2AH

Batteri

3.7V 2AH

Lataus

5V/1A

Charge

5V/1A

Laddare

5V/1A

Latausaika

N. 4 t.

Charge time

Approx. 4 h.

Laddningstid 

Ca. 4 timmar

Akkukesto

N. 6 t.

Battery Life

Approx. 6 h.

Batteritid

Ca. 6 timmar

Pakkauskoko

18.2 x 17.5 x 35.2 cm

Package Size

18.2 x 17.5 x 35.2 cm

Förpackningsstorlek 

18.2 x 17.5 x 35.2 cm